Receta gatimi
Kjo lloj sallate eshte me e pershtateshme te behet ne periudhen e dimrit ,pasi pikerisht ne kete stine rrepat jane me te shijshem e me te fresket ,si dhe me te lengeshem .Pasi i lajme mire dhe i heqim lekuren ato grihen ne rende ,dhe i kullohet lengu duke i vendosur ne nje pjate ,te cilat sperkaten me vaj ulliri .uthull,kripe e majdanoz i grire holle ne copa te vogla .
per te dekoruar sa me mire pjaten mund ti shtohet dhe salce kosi e perzier me hurdha te shtypura
Per 500 g rrepa nevoiten 3-4 luge gjelle vaj ulliri
2 luge gjelle uthull
pak majdanoz
kripe sipas deshires
Kjo lloj sallate eshte me e pershtateshme te behet ne periudhen e dimrit ,pasi pikerisht ne kete stine rrepat jane me te shijshem e me te fresket ,si dhe me te lengeshem .Pasi i lajme mire dhe i heqim lekuren ato grihen ne rende ,dhe i kullohet lengu duke i vendosur ne nje pjate ,te cilat sperkaten me vaj ulliri .uthull,kripe e majdanoz i grire holle ne copa te vogla .
per te dekoruar sa me mire pjaten mund ti shtohet dhe salce kosi e perzier me hurdha te shtypura
Per 500 g rrepa nevoiten 3-4 luge gjelle vaj ulliri
2 luge gjelle uthull
pak majdanoz
kripe sipas deshires